EtusivuReseptitKurssitOta yhteyttä

Pyöriikö jaloissa vielä viime kesäiset talviomenat? Valmista helppoa omenahilloa, joka sopii paistonkestäväksi täytteeksi niin kääretorttuihin kuin pulliin ja kakkuihinkin.

Talviomenahillo

  • 300 g (n. 3 kpl) talviomeinoita kuorittuna ja pilkottuna
  • 2 kpl kanelitankoja
  • 0,5 dl vettä
  • 1 dl hillosokeria
  • 5 tippaa sitruunamehua

Keitä omenapaloja, kanelitankoja, sitruunamehua, vettä ja hillosokeria noin 10-15 minuuttia, kunnes omenat alkavat hajoilla. Nouki kanelitangot pois. Soseuta omenat sauvasekoittimella ja purkita hillo.

Hillo on paistonkestävää, mikä tekee siitä oivallisen täytteen mm. pulliin ja pikkuleipiin. Hillo toimii erinomaisesti myös täytekakuissa ja kääretortuissa.


⇢ Seuraavalla sivulla: Epäonnistuiko voitaikina?
⇠ Edellisellä sivulla: Luumuiset murokeksit


Ei arvosteluja vielä!



Sinun arvosanasi:



Jätä kommentti

Nimimerkki

Mikä numero on kolmen ja viiden välissä? Anna vastaus kirjaimilla.


Ei kommentteja vielä.

Ajankohtaista

Talvella maistuu kuppi kuumaa ja pala ihanaa kakkua, vaikkapa suussa sulavaa suklaakakkua?


© 2014-2018 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact