Dekadentit appelsiini-suklaabrowniet ovat kuin pala taivasta makunystyröilläsi. Appelsiinin ja suklaan yhdistelmä toimii saumattomasti tässä amerikkalaisessa herkussa. ![]() Appelsiini-suklaabrowniet20 x 20 cm vuoka.
Sulata voi ja suklaa. Voit sulattaa ne samassa kulhossa mikrossa – sekoita tasaisin väliajoin, jotta suklaa ei pala mikrossa! Lisää sokeri ja fariinisokeri voi-suklaasulaan. Sekoita tasaiseksi ja anna jäähtyä hetki. ![]() Yhdistä jauhot, suola, vaniljasokeri ja kaakaojauhe. Lisää kananmunat sokeri-voi-suklaaseokseen yksitellen samalla voimakkaasti sekoittaen. Nostele kuivat aineet vuorotellen Cointreaun kanssa sekaisin taikinaan – aina aloittaen ja lopettaen kuivilla aineilla. Lisää lopuksi appelsiiniraaste ja sekoita nopeasti tasaiseksi. ![]() ![]() Kaada taikina hyvin voideltuun vuokaan, voit myös vuorata vuoan leivinpaperilla. Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia. Tarkkaile paistoa. Brownien tulee olla melkein raaka keskeltä, mutta kypsä pinnalta! Kokeile kypsyyttä puutikulla – tikkuun saa jäädä aivan pieni määrä taikinaa, jotta brownie on valmis. ![]() Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, appelsiini, suklaa, browniet, appelsiini-suklaabrownie, appelsiini-suklaa-brownie, suklaa-brownie, suklaa brownie, brownies, mutakakku, cointreau, likööri, appelsiinilikööri, appelsiiniraaste, dekadentti brownie, amerikkalainen, Amerikka, Fazerina ⇢ Seuraavalla sivulla: Rouheiset juustosämpylät Lukijoiden arvosana: ![]() Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact