EtusivuReseptitKurssitOta yhteyttä

Kaikille maistuva ja mehevä gluteeniton kakkupohja on valmistettu perunajauhoista! Gluteenittoman ei tarvitse olla tylsää ja erikoista. Miksi valmistaa kaksi eri kakkua erikoisruokavalioiden vuoksi, kun voit valmistaa yhden kakun joka maistuu kaikille!

Gluteeniton kakkupohja

24 sentin kakkuvuokaan, josta riittää täytettynä noin 12-15 hengelle.

  • 5 kananmunaa
  • 2 dl sokeria
  • 2,5 dl perunajauhoja

Pohjusta kakkuvuoka leivinpaperilla. Reunoja ei tarvitse vuorata paperilla eikä voidella, kun pohjalla on leivinpaperi.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri vahvaksi vaahdoksi.
Lisää joukkoon siivilöidyt perunajauhot kevyesti lastalla nostellen.
Kaada taikina kakkuvuokaan.
Paista noin 35 minuuttia 180 asteessa.

Sokerikakkupohja ei tarvitse nostatusainetta laisinkaan, koska
kananmunat nostattavat kakkupohjaa riittävästi paistuessaan.

Anna kakun jäähtyä hiukan ennen vuoasta irrottamista. Vedä veitsellä kakkuvuoan reunoja pitkin ennen kakun kääntämistä ympäri.

Perunajauhoista valmistettu pohja on erikoisen murea, joten olethan tarkkana leikkaamisen kanssa. Kakku on helpompi leikata osiin seuraavana päivänä!

⇢ Seuraavalla sivulla: Kuumamarenki
⇠ Edellisellä sivulla: Juustosämpylät


Ei arvosteluja vielä!



Sinun arvosanasi:



Jätä kommentti

Nimimerkki

Mikä numero on kolmen ja viiden välissä? Anna vastaus kirjaimilla.


Ei kommentteja vielä.

Ajankohtaista

Talvella maistuu kuppi kuumaa ja pala ihanaa kakkua, vaikkapa suussa sulavaa suklaakakkua?


© 2014-2018 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact