Tämä helppo ja maukas gluteeniton pizzapohja maistuu myös muille pizzan ystäville. Pehmeä ja ilmava pizzapohja valmistetaan vaaleasta gluteenittomasta jauhoseoksesta. Täytteeksi tietysti sitä mikä makunystyröitä milloinkin kutkuttaa! ![]() Gluteeniton pizza1 pizza tai tuplaa annos uunipellilliseen.
Täytteeksi:
Sekoita kuivahiiva jauhoihin tai liota tuorehiiva veteen. Lisää suola, öljy ja gluteeniton jauhoseos. Vaivaa käsin tasaiseksi taikinaksi, riittää että jauhot ovat tasaisesti sekoittuneet nesteiden kanssa eikä jauhopaakkuja enää ole. ![]() ![]() Taputtele taikina saman tien leivinpaperoidulle uunipellille noin 5 mm paksuiseksi pizzapohjaksi. Anna nousta ilmavaksi noin 30-40 minuuttia. ![]() ![]() Levitä pohjalle tomaattikastiketta ja täytteet. Paista 250-asteisessa uunissa noin 12-15 minuuttia, kunnes reunat ovat ottaneet hiukan väriä. ![]() Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, ohjeita, reseptejä, gluteeniton, gl, gluten-free, keliakia, keliaakikko, erikoisruokavalio, pizza, pizzapohja, pizzaohje, gluteeniton pizzapohja, helppo, hyvä, ilmava, maukas ⇢ Seuraavalla sivulla: Leseleipä Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact