EtusivuReseptitKurssitOta yhteyttä

Tämä ihanan kesäinen raparperipaistos maistuu parhaalta lämpimänä vaniljajäätelön kera! Gluteeniton paistos valmistuu helposti gluteenittomasta jauhoseoksesta ja maistuu varmasti koko porukalle.

Gluteeniton raparperipaistos

Gluteeniton. Laktoositon.

Pohjalle:

  • 0,5 dl sulatettua laktoositonta voita
  • 1 dl fariinisokeria
  • Noin 6 dl raparperia pilkottuna

Yhdistä sula voi ja fariinisokeri. Levitä seos piirakkavuoan pohjalle. Ripottele päälle pilkotut raparperit. Jos käytät tuoretta raparperia sitä ei tarvitse kuoria!

Pinnalle:

  • 150 g pehmeää laktoositonta voita
  • 2 dl sokeria
  • 2 kpl kananmunia
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2,5 dl gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta
  • 1 tl leivinjauhetta

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen samalla voimakkaasti sekoittaen. Yhdistä kuivat aineet ja nostele ne nuolijalla voisokerivaahdon sekaan, kunnes taikina on tasainen. Levitä taikina raparperipalojen päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Paista 175 asteessa noin 35-45 minuuttia, kunnes pinta on ottanut kauniisti väriä.

Tarjoile lämpimänä vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kera!

Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, gluteeniton leivonta, gluteeniton raparperipaistos, gluteeniton raparperipiirakka, gluteeniton marjapiirakka, gluteeniton piirakka, gluteeniton paistos, gluteeniton marjapaistos, piirakka, vaniljajäätelö, vaniljakastike, kesä

⇢ Seuraavalla sivulla: Valkosuklaa-lakka-panna cotta
⇠ Edellisellä sivulla: Joonatan leipoo - Raparperi-pekonipiirakka


Ei arvosteluja vielä!



Sinun arvosanasi:



Jätä kommentti

Nimimerkki

Mikä numero on kolmen ja viiden välissä? Anna vastaus kirjaimilla.


Ei kommentteja vielä.

Ajankohtaista

Talvella maistuu kuppi kuumaa ja pala ihanaa kakkua, vaikkapa suussa sulavaa suklaakakkua?


© 2014-2018 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact