Raparperi-pekonipiirakka
Mietin että raparperia voisi käyttää myös suolaisessa piiraassa. ![]() Pohja:
Täyte:
Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe kulhossa. Nypi joukkoon kylmä voi. Valmista täyte. Leikkaa pekonit kuutioiksi. Huuhdo ja leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Pese raparperit ja kuori ne tarvittaessa. Viipaloi raparperi. ![]() ![]() Laita pekonit kylmälle pannulle ja paista rapeaksi. Lisää raparperit ja kesäkurpitsat. Kuullota käännellen 3 minuuttia. Mausta seos timjamilla ja mustapippurilla. ![]() ![]() Sekoita kerma, munat ja juustoraaste tasaiseksi. Mausta suolalla.
Kaada kasvis-pekonitäyte esipaistetun pohjan päälle. Kaada päälle
muna-kermaseos. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, Joonatan leipoo, raparperi pekonipiirakka, raparperi-pekonipiirakka, pekoni-raparperipiirakka, pekoniraparperipiirakka, pekoni raparperi piirakka, raparperipekonipiirakka, raparperi-pekoni-piirakka, suolainen piirakka, munamaito, quiche, piiras, suolainen piiras ⇢ Seuraavalla sivulla: Gluteeniton raparperipaistos Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
JoonatanOlen kolmekymppinen vuonna 2007 leipuri-kondiittoriksi valmistunut mies. Viime vuosina leipominen kotioloissa on jäänyt satunnaisiin kertoihin, mutta nyt Leipojat.fi -toimituksen innoittamana on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja leipoa enemmän. Joonatan leipoo - Focaccia Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact