EtusivuReseptitKurssitOta yhteyttä

Tuoreista mansikoista ja raparperista valmistuu helposti ja nopeasti rapea kesäherkku.

Mansikka-raparpericrumble

4 annosta. Gluteeniton.

  • 200 g mansikoita
  • 400 g raparperia pestynä ja pieneksi pilkottuna
  • 1 dl fariinisokeria

Sekoita mansikat, raparperit ja fariinisokeri. Jaa seos 4 uunin kestävään noin 2 dl vetoisiin astioihin. Valmista crumble.

Crumble:

  • 0,75 dl sokeria
  • 1,5 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
  • 0,5 dl mantelilastuja/erilaisia siemeniä
  • 50 g voi, viileää
  • 1 tl vaniljasokeri

Nypi crumblen aineet murumaiseksi seokseksi. Ripottele muruseos marjojen pinnalle.

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Paista mansikka-raparpericrumbleja kuumassa uunissa noin 10-15 minuuttia, kunnes pinta on ottanut selvästi väriä. Laske lämpötila 200 asteeseen ja paista vielä noin 15-20 minuuttia, kunnes marjat kuplivat muruseoksen alla. Peitä crumblet tarvittaessa foliolla, jotta pinta ei pala paiston aikana.

Tarjoile mansikka-raparpericrumblet hiukan lämpiminä vaniljajäätelön kera!

Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, kesä, mansikka-raparpericrumble, mansikkaraparperi, mansikka-raparperipiirakka, mansikka-raparperimuru, mansikka-raparperihyve, mansikkaraparperipiirakka, piirakka, jälkiruoka, jälkkäri

⇢ Seuraavalla sivulla: Mansikka-raparperipiirakka
⇠ Edellisellä sivulla: Mansikka-limekakku


Ei arvosteluja vielä!



Sinun arvosanasi:



Jätä kommentti

Nimimerkki

Mikä numero on kolmen ja viiden välissä? Anna vastaus kirjaimilla.


Ei kommentteja vielä.

Ajankohtaista

Raparperistä leipoo ihanaakin ihanampia piirakoita, kakkuja ja leivonnaisia, kuten tätä munatonta kardemummalla maustettua raparperimurupiirakkaa!


© 2014-2019 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact