EtusivuReseptitKurssitOta yhteyttä

Tuoreista mansikoista ja raparperista valmistuu helposti ja nopeasti rapea kesäherkku.

Mansikka-raparpericrumble

4 annosta. Gluteeniton.

  • 200 g mansikoita
  • 400 g raparperia pestynä ja pieneksi pilkottuna
  • 1 dl fariinisokeria

Sekoita mansikat, raparperit ja fariinisokeri. Jaa seos 4 uunin kestävään noin 2 dl vetoisiin astioihin. Valmista crumble.

Crumble:

  • 0,75 dl sokeria
  • 1,5 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
  • 0,5 dl mantelilastuja/erilaisia siemeniä
  • 50 g voi, viileää
  • 1 tl vaniljasokeri

Nypi crumblen aineet murumaiseksi seokseksi. Ripottele muruseos marjojen pinnalle.

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Paista mansikka-raparpericrumbleja kuumassa uunissa noin 10-15 minuuttia, kunnes pinta on ottanut selvästi väriä. Laske lämpötila 200 asteeseen ja paista vielä noin 15-20 minuuttia, kunnes marjat kuplivat muruseoksen alla. Peitä crumblet tarvittaessa foliolla, jotta pinta ei pala paiston aikana.

Tarjoile mansikka-raparpericrumblet hiukan lämpiminä vaniljajäätelön kera!

Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, kesä, mansikka-raparpericrumble, mansikkaraparperi, mansikka-raparperipiirakka, mansikka-raparperimuru, mansikka-raparperihyve, mansikkaraparperipiirakka, piirakka, jälkiruoka, jälkkäri

⇢ Seuraavalla sivulla: Mansikka-limekakku
⇠ Edellisellä sivulla: Gluteeniton mansikkakermakakku


Ei arvosteluja vielä!



Sinun arvosanasi:



Jätä kommentti

Nimimerkki

Mikä numero on kolmen ja viiden välissä? Anna vastaus kirjaimilla.


Ei kommentteja vielä.

Ajankohtaista

Lokakuun julkaisu on täällä!


© 2014-2018 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact