EtusivuReseptitOta yhteyttä

Mahtava pannukakuista, suklaakastikkeesta ja tuoreista mansikoista rakennettu kakku on aamun paras aloitus! Superkuohkeat pannukakut valmistuvat käden käänteessä ja tuovat aamuusi luksusta Amerikan malliin.

Pannukakkukakku

  • 4 kpl valkuaisia
  • 4 kpl keltuaisia
  • 4 rkl sokeria
  • 5 rkl vehnäjauhoja
  • 4 rkl täysmaitoa

Erottele valkuaiset ja keltuaiset. Vaahdota valkuaiset kovaksi marengiksi. Vaahdota samalla vatkaimella keltuaiset kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sokeri ruokalusikallinen kerrallaan keltuaisvaahtoon samalla vaahdotusta jatkaen. Lisää vehnäjauhot ruokalusikallinen kerrallaan keltuaisvaahtoon samalla kevyesti vaahdottaen pienellä vaihteella. Lopuksi sekoita maito keltuaisvaahdon sekaan tasaiseksi taikinaksi. Nostele marenki keltuaisvaahdon joukkoon nuolijalla tai puulusikalla.

Lämmitä pannu keskilämmöllä kuumaksi. Paista kauhallinen taikinaa kevyesti öljytyllä lämpimällä pannulla. Käännä kun pinta on ottanut kivasti väriä pohjasta. Nosta tarjoilulautaselle, päällystä suklaakastikkeella ja tuoreilla mansikoilla. Toista kunnes lautasella on kaunis pannukakkukakku!

Nauti välittömästi lämpimänä!

Helppo suklaakastike valmistuu mikrossa tummasta suklaasta ja täysmaidosta. Sulata suklaa mikrossa, lisää loraus tai pari maitoa kunnes seos on kastikemaista.

Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, jälkiruoka, aamupala, pannukakkukakku, pannukakku, lettukakku, aamupalakakku, lettu, kakku, pancakes, pancake, breakfast

⇢ Seuraavalla sivulla: Lamingtonit
⇠ Edellisellä sivulla: Pullat


Ei arvosteluja vielä!



Sinun arvosanasi:



Jätä kommentti

Nimimerkki

Mikä numero on kolmen ja viiden välissä? Anna vastaus kirjaimilla.


Ei kommentteja vielä.

Ajankohtaista

Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme!
Kirpsakan makea puolukka-toscapiirakka vie kielen mennessään!


© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact