EtusivuReseptitKurssitOta yhteyttä

Parhaista perinneherkuista parhain – ternimaitopannukakku! Tavallinen pannukakku saa aivan uudenlaista makua ja rakennetta vasta poikineen lehmän maidosta, joka ei tarvitse kananmunaa hyytyäkseen. Ternimaidosta leivottu pannukakku on kananmunaton ja sopii siksi myös muna-allergikoille!

Ternimaitoa on saatavilla isoimmissa marketeissa yleensä pakasteena tai suoraan maitotiloilta. Pyydä ternimaitoa omalta kauppiaaltasi ja pääset nauttimaan perinteistä munatonta pannukakkua.

Ternimaitopannukakku

Uunipellillinen. Kananmunaton.

  • 8 dl ternimaitoa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 0,5 tl suolaa
  • 1 dl sokeria
  • (2 rkl sulaa voita)

Yhdistä ternimaitopannukakun ainekset kulhossa ja vispaa tasaiseksi taikinaksi. Halutessasi voit lisätä taikinaan pari ruokalusikallista sulaa voita, mutta ternimaito on itsessään jo aika rasvaista, joten se ei ole välttämätöntä. Anna taikinan turvota jääkaapissa 30 minuuttia.

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla reunoja myöten tai voitele hyvin voilla. Kaada turvonnut pannukakkutaikina pellille. Paista 225-asteessa noin 35-45 minuuttia, kunnes pannukakku on hyytynyt.

Nauti lämmin pannukakku kermavaahdon ja marjojen kera!

Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, ternimaitopannukakku, ternimaito pannukakku, ternimaito-pannukakku, ternimaitopannari, pannari, pannukakku, uunipellillinen, kananmunaton, perinneherkku, jälkiruoka, torstai, hernekeitto

⇢ Seuraavalla sivulla: Sandra leipoo - Bagelit
⇠ Edellisellä sivulla: Pizzarullat


Lukijoiden arvosana:

*****

Sinun arvosanasi:



Jätä kommentti

Nimimerkki

Mikä numero on kolmen ja viiden välissä? Anna vastaus kirjaimilla.


Ei kommentteja vielä.

Ajankohtaista

Herkullista kesää!
Leivo kahvipöydän suosikkitorttua, britatorttua!


© 2014-2020 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact