EtusivuReseptitOta yhteyttä

Tuoreista vadelmista, toimii myös pakastetuilla, keitetty vadelmahillo on kaupan vadelmahilloa maukkaampi vaihtoehto. Itse tehty vadelmahillo maistuu erinomaiselta leivonnaisissa ja lettujen kanssa!

Vadelmahillo

  • 500 g vadelmia
  • 250 g hillosokeria
  • 3 rkl vettä

Keitä hilloaineksia miedolla lämmöllä kunnes vadelmat ovat pehmenneet kokonaan, noin 15 minuuttia. Kuori vaahto. Soseuta hillo sauvasekoittimella. Tässä vaiheessa voit halutessasi siivilöidä hillosta siemenet pois. Kaada lämmin hillo puhtaisiin purkkeihin. Säilytä viileässä ja valolta suojattuna.

Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, vadelmahillo, vattuhillo, vadelma hillo, lintzin torttu

⇢ Seuraavalla sivulla: Maalaisleipä
⇠ Edellisellä sivulla: Veera leipoo - Kaurainen marjapaistos


Ei arvosteluja vielä!



Sinun arvosanasi:



Jätä kommentti

Nimimerkki

Mikä numero on kolmen ja viiden välissä? Anna vastaus kirjaimilla.


Ei kommentteja vielä.

Ajankohtaista

Kesä lähestyy ja leivonnaisissa maistuvat mm. raparperi ja mansikka!
Kirpsakan makea mansikka-raparperipaistos vie kielen mennessään!


© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact