Aprikoosi ja kookos yhdistyvät taivaallisen mureaksi pikkuleiväksi leipurin kuin leipurin käsissä! Kokeile ja ylläty. ![]() Aprikoosi-kookossilmät50 kpl.
Pinnalle:
Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, noin 5 minuuttia. Lisää muna samalla voimakkaasti vaahdotusta jatkaen. Yhdistä kuivat aineet. Nostele sekaan ja viimeistele tasaiseksi käsin puristelemalla. ![]() ![]() ![]() Pyörittele pieniksi palloiksi, noin 2 tl taikinaa. Paina peukalolla kolo pallon keskelle. Jauhota peukalo tarvittaessa. Voitele pikkuleivät kananmunalla. Pursota koloihin aprikoosimarmeladia. Ripottele pinnalle fariinisokeri-kookosseosta. ![]() ![]() ![]() ![]() Paista 175-asteisessa uunissa noin 8-10 minuuttia, kunnes pikkuleivät ovat ottaneet kevyesti väriä pinnalta ja pohjasta. Anna jäähtyä pellillä noin 5-10 minuuttia ja siirrä sitten ritilälle jäähtymään. ![]() Pakkaa täysin jäähtyneet pikkuleivät ilmatiiviiseen rasiaan, jolloin ne säilyvät useammankin viikon ajan. Säilytä pikkuleipiä valolta ja lämmöltä suojattuna noin 20 asteessa tai hiukan viileämmässä. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, aprikoosipikkuleivät, aprikoosi-kookoskolot, aprikoosi-kookospikkuleivät, kookoskeksit, pikkuleipä, pikkuleivät, småbröd, aprikoosikookoskolot, aprikoosikookospikkuleivät, aprikoosi, kookos ⇢ Seuraavalla sivulla: Banoffee Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact