EtusivuReseptitKurssitOta yhteyttä

Tämä täyteläinen ja sivistynyt piirakkatäyte on hurmaava yksinkertaisuudessaan. Frangipania voi käyttää murotaikinapohjaisissa piirakoissa. Sen keveä rakenne mahdollistaa paistamisen pohjan kanssa, pohjaa ei siis tarvitse esipaistaa, kun käytät frangipania! Makupareiksi täytteen päälle tai sekaan käy erinomaisesti tuoreet hedelmät, kuten päärynät ja persikat sekä erilaiset marjat.

Frangipani

Riittää yhteen noin 23 cm halkaisijan vuokaan.

  • 125 g voita
  • 125 g sokeria
  • 125 g mantelijauhetta
  • 2 kpl kananmunia
  • 1 rkl vehnäjauhoja

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, noin 3-5 minuuttia. Lisää vaahtoon kananmuna ja sekoita hyvin. Lisää loput kuivat aineet ja sekoita nopeasti käsin, älä vaivaa.

Avainsanat: leipojat, leivonta, resepti, ohje, frangipani, frangipane, täyte, mantelitäyte, manteli, piirakka

⇢ Seuraavalla sivulla: Käsin leipomisen juurilla
⇠ Edellisellä sivulla: Kinuskikakku


Ei arvosteluja vielä!



Sinun arvosanasi:



Jätä kommentti

Nimimerkki

Mikä numero on kolmen ja viiden välissä? Anna vastaus kirjaimilla.


Ei kommentteja vielä.

Ajankohtaista

Talvella maistuu kuppi kuumaa ja pala ihanaa kakkua, vaikkapa suussa sulavaa suklaakakkua?


© 2014-2018 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact