EtusivuReseptitKurssitOta yhteyttä

Gluteenittomat piparit

  • 100 g voita
  • 1 dl siirappia
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl neilikkaa
  • 1 tl inkivääriä
  • 2 tl pomeranssinkuorta
  • 1 muna
  • 1 tl soodaa
  • 2,5 dl Jytte-jauhoja tai muuta gluteenitonta jauhoseosta

Kiehauta voi, siirappi, sokeri ja mausteet. Anna jäähtyä ja vatkaa joukkoon muna. Sekoita taikinaan jauhot, joihin on sekoitettu sooda. Anna taikinan levätä viileässä seuraavaan päivään.

Pehmitä taikina käsin helpommin käsiteltäväksi. Kauli taikina ohueksi levyksi ja ota pipareita muotilla.

Nosta pellille ja paista 190-asteisessa uunissa rapean kypsiksi, noin 6-10 minuuttia.

⇢ Seuraavalla sivulla: Joonatan leipoo - Suolainen panettone
⇠ Edellisellä sivulla: Sari leipoo - Ruis-mantelipiparit


Ei arvosteluja vielä!



Sinun arvosanasi:



Jätä kommentti

Nimimerkki

Mikä numero on kolmen ja viiden välissä? Anna vastaus kirjaimilla.


Ei kommentteja vielä.

Ajankohtaista

Joko olet leiponut pukille ja poroille pipareita?


© 2014-2018 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact