EtusivuReseptitKurssitOta yhteyttä

Gluteenittomat piparit

  • 100 g voita
  • 1 dl siirappia
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl neilikkaa
  • 1 tl inkivääriä
  • 2 tl pomeranssinkuorta
  • 1 muna
  • 1 tl soodaa
  • 2,5 dl Jytte-jauhoja tai muuta gluteenitonta jauhoseosta

Kiehauta voi, siirappi ja mausteet. Anna jäähtyä ja vatkaa joukkoon muna. Sekoita taikinaan jauhot, joihin on sekoitettu sooda. Anna taikinan levätä viileässä seuraavaan päivään.

Pehmitä taikina käsin helpommin käsiteltäväksi. Kauli taikina ohueksi levyksi ja ota pipareita muotilla.

Nosta pellille ja paista 190-asteisessa uunissa rapean kypsiksi, noin 6-10 minuuttia.

⇢ Seuraavalla sivulla: Veera leipoo - Appelsiini-suklaakakku
⇠ Edellisellä sivulla: Paraisten piparkakut


Ei arvosteluja vielä!



Sinun arvosanasi:



Jätä kommentti

Nimimerkki

Mikä numero on kolmen ja viiden välissä? Anna vastaus kirjaimilla.


Ei kommentteja vielä.

Ajankohtaista

Leipojat viettävät kesälomaa elo-syyskuun!


© 2014-2018 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact