EtusivuReseptitKurssitOta yhteyttä

Kauniit ja maukkaat hasselpähkinäpikkuleivät hurmaavat kahvipöydässä. Voit leipoa näitä suloisia pikkuleipiä myös viemisiksi ystäville ja tuttaville!

Hasselpähkinäpikkuleivät

20 kappaletta.

  • 150 g pehmeää voita
  • 1 dl sokeria
  • 100 g jauhettuja hasselpähkinöitä
  • 2,75 dl vehnäjauhoja
  • 20 kpl kokonaisia hasselpähkinöitä

Vaahdota pehmeä, huoneenlämpöinen, voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, noin 3-5 minuuttia. Lisää loput aineet ja sekoita käsin tasaiseksi massaksi. Pyörittele noin 2 rkl taikinaa käsilläsi pyöreiksi palloiksi leivinpaperoidulle pellille. Pikkuleivät leviävät vähäsen paiston aikana, joten jätä hiukan väliä asetellessasi niitä pellille. Paina keskelle taikinapalloa yksi kokonainen hasselpähkinä.

Paista 200 asteessa noin 12 minuuttia, kunnes keksit ovat ottaneet hiukan väriä myös pohjasta.

Säilytä huoneenlämmössä ilmatiiviissä rasiassa. Pikkuleivät säilyvät hyvin pakattuina useita viikkoja.

Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, hasselpähkinäpikkuleivät, hasselpähkinä pikkuleivät, pikkuleipä, keksit, pähkinäpikkuleipä, pähkinä, helppo, nopea, maukas, murea, pähkinäinen pikkuleipäohje

⇢ Seuraavalla sivulla: Inkivääri-appelsiinipikkuleivät
⇠ Edellisellä sivulla: Sari leipoo - Lohi-feta-parsakaalipiirakka


Ei arvosteluja vielä!



Sinun arvosanasi:



Jätä kommentti

Nimimerkki

Mikä numero on kolmen ja viiden välissä? Anna vastaus kirjaimilla.


Ei kommentteja vielä.

Ajankohtaista

Kesällä herkutellaan mm. näillä leivonnaisilla: gluteenittomalla mansikka-limekakulla, mansikka-crumblella ja raparperihyveellä!


© 2014-2018 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact