EtusivuReseptitKurssitOta yhteyttä

Maailmankaikkeuden helpoimmat keksit syntyvät tällä reseptillä! Rapeat karpalo-valkosuklaakeksit sulavat suussa.

Karpalo-valkosuklaakeksit

30 kpl.

  • 125 g huoneenlämpöistä voita
  • 1,5 dl fariinisokeria
  • 175 g vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 kpl kananmunia
  • 100 g (n. 2 dl) kuivattuja karpaloita
  • 100 g (n. 2 dl) valkosuklaata rouhittuna tai hippuina

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi käsin tai yleiskoneen lapa-vatkaimella. Lusikoi nokareiksi pellille, paina kevysti, jätä leviämisvaraa!

Paista 190 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes karpalo-valkosuklaakeksit ovat ottaneet väriä myös pohjasta. Anna keksien jäähtyä uunipellillä 5-10 minuuttia ja siirrä sitten ritilän päälle jäähtymään.

Säilytä karpalo-valkosuklaakeksit ilmatiiviissä rasiassa huoneen lämmössä tai hitusen viileämmässä. Keksit säilyvät noin 2 kuukautta.

Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, karpalo-valkosuklaakeksit, karpalovalkosuklaakeksit, karpalokeksit, valkosuklaakeksit, karpalo-valkosuklaa-keksit, karpalo valkosuklaa keksit, cookies, karpalo-valkosuklaa-cookies, karpalo-valkosuklaacookies, keksi, pikkuleipä, pikkuleivät

⇢ Seuraavalla sivulla: Rommirusinapulla
⇠ Edellisellä sivulla: Veera Leipoo - Jäädytetty suklaa-marenkikakku


Ei arvosteluja vielä!



Sinun arvosanasi:



Jätä kommentti

Nimimerkki

Mikä numero on kolmen ja viiden välissä? Anna vastaus kirjaimilla.


Ei kommentteja vielä.

Ajankohtaista

Joulu tulla jollottaa.
Leivo jouluiseen kahvipöytään vaikkapa näitä herkkuja: gluteeniton suklaa-marenkijäädyke, suklaatryffelikakkua ja rommirusinapullaa!


© 2014-2017 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact