EtusivuReseptitKurssitOta yhteyttä

Ihanan mehevät ja maukkaan makeat kaura-rusinakeksit maistuvat herkullisilta maitolasillisen kera. Nämä cookiet eli keksit maistuvat niin aikuisille kuin lapsillekin!

Kaura-rusinakeksit

Noin 30 kpl.

  • 165 g voita, pehmeää
  • 165 g sokeria
  • 165 g fariinisokeria
  • 1 iso kananmuna tai kaksi pientä
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 3,3 dl vehnäjauhoja
  • 0,5 tl soodaa
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 0,5 tl suolaa
  • 2 tl kanelia
  • 5 dl kaurahiutaleita
  • 2,5 dl rusinoita

Vaahdota pehmeä voi ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi, noin 3-5 minuuttia. Lisää joukkoon kananmuna, sekoita hyvin. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita ne voivaahtoon. Lisää kaurahiutaleet ja rusinat viimeiseksi ja nostele kevyesti sekaisin taikinan joukkoon.

Pyörittele noin kaksi ruokalusikallista taikinaa palloksi leivinpaperoidulle pellille. Jätä reilusti väliä, sillä keksit leviävät paistossa.

Paista 175 asteessa noin 11-13 minuuttia. Anna keksien levätä pellillä noin kaksi minuuttia, ennen kuin nostat ne jäähtymään toisaalle. Mikäli jätät keksit jäähtymään pellille pidemmäksi aikaa, ne kuivuvat ja kovettuvat liikaa.

Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, kaura, kaurakeksit, rusinakeksit, rusina, keksi, keksit, cookie, cookies, oatmeal, raisin, maitolasillinen, mehevä, makea, nopea, helppo, maukas, pehmeä

⇢ Seuraavalla sivulla: Solmusämpylät
⇠ Edellisellä sivulla: Valkosuklaa-brownie-keksit


Ei arvosteluja vielä!



Sinun arvosanasi:



Jätä kommentti

Nimimerkki

Mikä numero on kolmen ja viiden välissä? Anna vastaus kirjaimilla.


Ei kommentteja vielä.

Ajankohtaista

Talvella maistuu kuppi kuumaa ja pala ihanaa kakkua, vaikkapa suussa sulavaa suklaakakkua?


© 2014-2018 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact