Nämä klassiset ja luontaisesti gluteenittomat kookospikkuleivät ovat huomattavasti helpommat valmistaa, kuin muut macaroonsit. Täyteläinen kookoksen maku tuo mieleen tuulahduksen Karibiaa ja tuo mukavaa vaihtelua kahvipöytään. ![]() Kookos-macaroons eli kookospikkuleivätNoin 25 kappaletta
Halutessasi voit paahtaa kookoshiutaleet kuivalla ja kuumalla pannulla, jolloin saat kookoksen maun paremmin esiin!
Vaahdota valkuaiset, sokeri ja suola jämäkäksi vaahdoksi, marengiksi. ![]() ![]() ![]() Paista 160-asteisessa uunissa noin 12-25 minuuttia. Paistoaika riippuu paljon uunista ja nokareiden koosta. Tarkkaile macaroonseja paiston ajan. Kookos-macaroonsit ovat kypsiä, kun nokareen pohja ja huippu ottaa hiukan väriä. ![]() ![]() Säilytä kookospikkuleipiä ilmatiiviissä rasiassa huoneenlämmössä. Nämä pikkuleivät kestävät myös pakastusta. Kookos-macaroonsit säilyvät pakkasessa noin kaksi kuukautta. ![]() ⇢ Seuraavalla sivulla: Pikkuleivät Lukijoiden arvosana: ![]() Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
AjankohtaistaTalvella maistuu kuppi kuumaa ja pala ihanaa kakkua, vaikkapa suussa sulavaa suklaakakkua? Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2018 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact