EtusivuReseptitKurssitOta yhteyttä

Hauskat suklaakeksit saavat väriä ja makua M&M-karkeista. Helppoakin helpompi cookie-resepti onnistuu myös perheen pienimmiltä.

M&M – cookies

Noin 30 kpl.

  • 125 g voita
  • 1,5 dl fariinisokeria
  • 175 g vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 kpl kananmunia
  • 160 g (n. 3 dl) M&M-suklaakarkkeja

Puristele käsin kaikki ainekset taikinaksi. Ota taikinasta noin 2 ruokalusikallisen verran taikina ja pyörittele palleroiksi. Asettele pallerot tasaisin välein leivinpaperoidulle uunipellille. Voit myös pyöräyttää taikinasta tangon ja kääriä sen muovikelmuun. Nosta tanko hetkeksi, vähintäänkin 1 tunniksi jääkaappiin jähmettymään. Leikkaa jähmeästä tangosta noin 5 mm paksuisia cookieseja. Lado pellille. Jätä varaa leviämiselle! Cookie-taikina säilyy jääkaapissa tankona jopa 2 viikkoa. Voit leipoa tuoreita keksejä vaikka joka päivä!

Paista M&M-cookieseja 190 asteessa noin 8-12 minuuttia, kunnes ne ovat ottaneet kevyesti väriä myös keksin pohjasta. Cookiet ovat kypsiä, kun reunat ovat hiukan tummuneet. Anna cookien jäähtyä pellillä 5 minuuttia ja siirrä ne sen jälkeen ritilälle jäähtymään. Pakkaa jäähtyneet keksit ilmatiiviiseen rasiaan ja säilytä hiukan huoneenlämpöä viileämmässä. Keksit säilyvät oikein pakattuna jopa useamman viikon ajan.

Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, keksit, cookies, m&m-cookies, m&m-keksit, m&m, cookiet, keksi, pikkuleipä, pikkuleivät, vappu, suklaakeksit, karkkikeksit, suklaacookies, suklaa-cookies, karkki-cookies

⇢ Seuraavalla sivulla: Palapelikakku
⇠ Edellisellä sivulla: Joonatan leipoo - Parmesaanileipä


Ei arvosteluja vielä!



Sinun arvosanasi:



Jätä kommentti

Nimimerkki

Mikä numero on kolmen ja viiden välissä? Anna vastaus kirjaimilla.


Ei kommentteja vielä.

Ajankohtaista

Leipojat viettävät kesälomaa elo-syyskuun!


© 2014-2018 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact