Herkullinen persikka-kermaviilipiirakka saa makua ja ravintosisältöä pohjassa käytetystä grahamjauhosta. Tämä nopeasti leivottava herkullinen piirakka vie kielen mennessään! ![]() Persikka-kermaviilipiirakka26 cm halkaisijan piirakka.
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, noin 3-5 minuuttia. Lisää kananmuna ja yhdistetyt kuivat aineet. Sekoita nopeasti tasaiseksi puuhaarukalla tai käsin. Painele taikina piirakkavuokaan reunoja myöten. ![]() ![]() ![]() Kermaviilitäyte:
Levitä persikkaviipaleet pohjan päälle. Vatkaa tasaiseksi seokseksi kermaviili, kananmuna ja sokerit. Kaada kermaviiliseos persikoiden päälle tasaiseksi kerrokseksi. ![]() ![]() ![]() Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes reuna on ottanut hiukan väriä ja kermaviilitäyte jähmettynyt. ![]() Anna piirakan jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua. Voit valmistaa piirakan jopa päivää ennen tarjoilua ja antaa sen vetäytyä jääkaapissa. ![]() Persikka-kermaviilipiirakka säilyy jääkaapissa muovikelmulla peitettynä noin 3-4 päivää. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, ohjeita, resepti, reseptejä, persikka-kermaviilipiirakka, persikkapiirakka, kermaviilitäyte, piiras, maukas, persikkakermaviilipiirakka, persikka kermaviili piirakka, persikka-piirakka, persikka piirakka, pääsiäinen, kevät ⇢ Seuraavalla sivulla: Rahkapulla Lukijoiden arvosana: ![]() Sinun arvosanasi: Hyvä ja helppo piirakka. Grahamjauho antaa kivasti makua ja rapsakkuutta. Sama ohje testattu myös mustikalla ja puolukalla ja hyvää tulee marjoillakin. – Kukkis 15.05.2020 |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact