EtusivuReseptitKurssitOta yhteyttä

Herkullinen persikka-kermaviilipiirakka saa makua ja ravintosisältöä pohjassa käytetystä grahamjauhosta. Tämä nopeasti leivottava herkullinen piirakka vie kielen mennessään!

Persikka-kermaviilipiirakka

26 cm halkaisijan piirakka.

  • 150 g pehmeää voita
  • 1,25 dl sokeria
  • 1 kpl kananmunia
  • 1,5 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl grahamjauhoja
  • 0,5 tl leivinjauhetta

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, noin 3-5 minuuttia. Lisää kananmuna ja yhdistetyt kuivat aineet. Sekoita nopeasti tasaiseksi puuhaarukalla tai käsin. Painele taikina piirakkavuokaan reunoja myöten.

Kermaviilitäyte:

  • 4 dl purkkipersikkaa viipaloituna
  • 1 purkki kermaviiliä
  • 1 kpl kananmunia
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Levitä persikkaviipaleet pohjan päälle. Vatkaa tasaiseksi seokseksi kermaviili, kananmuna ja sokerit. Kaada kermaviiliseos persikoiden päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes reuna on ottanut hiukan väriä ja kermaviilitäyte jähmettynyt.

Anna piirakan jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua. Voit valmistaa piirakan jopa päivää ennen tarjoilua ja antaa sen vetäytyä jääkaapissa.

Persikka-kermaviilipiirakka säilyy jääkaapissa muovikelmulla peitettynä noin 3-4 päivää.

Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, ohjeita, resepti, reseptejä, persikka-kermaviilipiirakka, persikkapiirakka, kermaviilitäyte, piiras, maukas, persikkakermaviilipiirakka, persikka kermaviili piirakka, persikka-piirakka, persikka piirakka, pääsiäinen, kevät

⇢ Seuraavalla sivulla: Rahkapulla
⇠ Edellisellä sivulla: Rahkainen omenapiirakka


Ei arvosteluja vielä!



Sinun arvosanasi:



Jätä kommentti

Nimimerkki

Mikä numero on kolmen ja viiden välissä? Anna vastaus kirjaimilla.


Ei kommentteja vielä.

Ajankohtaista

Joko olet leiponut pukille ja poroille pipareita?


© 2014-2018 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact