Kokonainen uunipellillinen mehevää porkkanakakkua hurmaa isommankin vierasjoukon! ![]() Porkkanakakku
Kuorrute:
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. ![]() ![]() ![]() Kaada voidellulle uunipellille ja levitä lastalla tasaiseksi kerrokseksi. Paista 175-asteisessa uunissa, noin 25 minuuttia, kypsäksi. ![]()
Valmista kuorrute sulattamalla voi ja sulatejuusto miedolla lämmöllä koko
ajan seosta hämmentäen. Huom! Seos palaa herkästi pohjaan, joten sekoita
sitä koko ajan tasaisesti pohjaa myöten. ![]() ![]() ![]() ![]() Avainsanat: leipojat, leivonta, resepti, ohje, porkkanakakku, piirakka, kakku ⇢ Seuraavalla sivulla: Kurpitsaleipä vehnäjuurella Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact