EtusivuReseptitKurssitOta yhteyttä

Amerikkalainen klassikko, cobbler, taipuu myös kotimaiseen suuhun raparperipaistoksen merkeissä!

Helppo ja herkullinen raparperipaistos maistuu lämpimänä vaniljajäätelön kera!

Raparperipaistos eli cobbler

Munaton. Laktoositon.

20 cm halkaisijan pyöreä paistos, noin 8 hengelle.

  • 60 g sulaa (laktoositonta) voita
  • 1,25 dl sokeria
  • 1,25 dl (laktoositonta) maitoa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kardemummaa
  • 220 g tuoretta raparperia pilkottuna
  • 3 rkl fariinisokeria

Sulata voi ja kaada vuoan pohjalle. Lisää maitoon sokeri ja kardemumma, vispaa tasaiseksi. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe, vispaa tasaiseksi.

Pese ja pilko raparperi noin 1 cm paksuisiksi paloiksi, tyyli on vapaa. Kuori raparperi tarvittaessa, jos se on likainen tai raparperi on jo kasvanut useamman viikon ajan. Pyöräytä raparperit fariinisokerissa.

Kaada taikina sulan voin päälle. Ripottele pinnalle fariinisokerissa pyöritellyt raparperin palat.

Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes pinta on ottanut kauniisti väriä eikä taikina hytky keskeltä.

Tarjoile lämpimänä vaniljajäätelön kera!

Avainsanat: leipojat, leivonta, leipoa, leivotaan, ohje, ohjeita, resepti, reseptejä, leivos, leivonnainen, kesä, kesäleivonta, raparperipaistos, raparperipiiras, raparperipiirakka, raparperi-cobbler, raparpericobbler, raparperi-cobler, raparperi cobbler, cobbler, kesäinen piirakka, vaniljajäätelö, helppo, raparperi, kananmunaton piirakka, munaton, kananmunaton

⇢ Seuraavalla sivulla: Isoäidin kahvikakku
⇠ Edellisellä sivulla: Munaton kardemumma-raparperipiirakka


Ei arvosteluja vielä!



Sinun arvosanasi:



Jätä kommentti

Nimimerkki

Mikä numero on kolmen ja viiden välissä? Anna vastaus kirjaimilla.


Ei kommentteja vielä.

Ajankohtaista

Lokakuun julkaisu on täällä!


© 2014-2018 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact