![]() Voitaikina(Esim. noin 10 kpl joulutorttuja)
Kaulintaan:
Nosta vesi ja vehnäjauhot kylmään edellisenä päivänä. Valmista erittäin kylmistä aineista taikina nopeasti sekoittaen. Huom! Älä vaivaa taikinaa – taikinaan ei saisi muodostua sitkoa. Riittää, että ainekset ovat kunnolla sekaisin. Kääri lyhyen lepoajan jälkeen voi taikinan sisään. ![]() ![]() ![]()
Kaulintakaava on 4x4. ![]() ![]() ![]() ![]()
Ennen aukikaulintaa eli tuotteiden valmistusta tulee taikinan levätä jääkaapissa
vähintään 30 minuuttia, mieluiten 2-3 tuntia. Valmiiden tuotteiden lepoaika
jääkaapissa ennen paistoa mielellään yön yli. ![]() ![]()
Voitaikinaleivonnaiset paistetaan 220-230 asteessa kypsiksi asti. ⇢ Seuraavalla sivulla: Sandra leipoo - Jouluinen näkkileipä Lukijoiden arvosana: ![]() Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact