EtusivuReseptitKurssitOta yhteyttä

Banaanit ovat aina joko liian raakoja tai liian kypsiä, mutta ei hätää! Tummuvat banaanit voi hurauttaa smoothieen, niitä voi käyttää leivonnassa tai sitten niistä voi tehdä lettuja. Piimää sisältävät banaaniletut on helppo ja nopea yllätys vaikkapa viikonlopun aamiaiselle!

Piimä-banaaniletut

  • 2 (yli)kypsää banaania
  • 3 dl piimää
  • 2 munaa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl ruokaöljyä tai voisulaa
  • 2 rkl sokeria
  • 0,5 tl suolaa
  • Paistamiseen voita ja/tai öljyä (auringonkukkaöljyllä tulee hyvänmakuisia lettuja!)

Muussaa banaanit haarukalla tasaiseksi mössöksi. Lisää sekaan muut ainekset ja sekoita tasaiseksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia ennen paistamista.

Paista lettupannulla pieniä räiskäleitä tai annostele taikinaa tavalliselle paistinpannulle, noin 1 rkl/lettu. Paista keskilämmöllä kauniin värisiksi. Käryä voi vähentää ja paistoaikaa lyhentää, kun paistat letut kannen alla!

Tarjoa valmiit letut esimerkiksi marjojen ja smetanan tai kermavaahdon kanssa.

Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, veera leipoo, banaaniletut, banaanipannukakut, letut, plätyt, räiskäleet, banaani-piimäletut, piimäletut, lettu, räiskäle

⇢ Seuraavalla sivulla: Mustikka-valkosuklaajuustokakku
⇠ Edellisellä sivulla: Mustikkamasariinit


Ei arvosteluja vielä!



Sinun arvosanasi:



Jätä kommentti

Nimimerkki

Mikä numero on kolmen ja viiden välissä? Anna vastaus kirjaimilla.


Ei kommentteja vielä.


© 2014-2018 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact