EtusivuReseptitKurssitOta yhteyttä

Mikä on parempaa kuin tuhti suklainen brownie? Vadelmilla ryyditetty brownie tietenkin. Marjoihin (etenkin pakastevadelmiin) liittyvät hajoamiskatastrofit, vettyneet ja värjäytyneet taikinat vältät sillä, ettei vadelmia sekoiteta taikinaan, vaan lisätään vasta taikinan pintaan sen jälkeen kun se on jo matkalla uuniin. Tökkää vadelmia taikinaan aina säännöllisin välein, niin kaverillekin riittää!

Vadelmabrowniet

  • 200 g tummaa suklaata
  • 100 g maitosuklaata
  • 250 g voita
  • 400 g ruokokidesokeria
  • 4 kpl kananmunia
  • 140 g vehnäjauhoja
  • 50 g tummaa kaakaojauhoa
  • Noin 150 g vadelmia (pakastettuja tai tuoreita)

Sulata kattilassa voi ja suklaat. Lisää sekaan sokeri ja anna seoksen jäähtyä.

Kaada voi-suklaa-sokeriseos kulhoon ja lisää joukkoon munat yksitellen. Lisää lopuksi jauho ja kaakaojauhe varovaisesti käännelleen.

Kaada seos leivinpaperilla peitetylle uunipannulle tai vuokaan, jonka koko on n. 20x30 cm. Lisää vadelmat painamalla ne yksitellen taikinaan. Vadelmien ei tarvitse peittyä kokonaan.

Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Sisus saa jäädä reilusti kosteaksi, muttei juoksevaksi!

Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, veera leipoo, brownie, browniet, brownies, vadelmabrownie, vadelma-brownie, vadelmasuklaapiirakka, suklaa, vadelma, mokkapala

⇢ Seuraavalla sivulla: Kanttarelligalette
⇠ Edellisellä sivulla: Banoffee


Ei arvosteluja vielä!



Sinun arvosanasi:



Jätä kommentti

Nimimerkki

Mikä numero on kolmen ja viiden välissä? Anna vastaus kirjaimilla.


Ei kommentteja vielä.


© 2014-2018 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact