Juustokakku-soufflé on japanilainen kolmen raaka-aineen juustokakku - helppoa kuin mikä! Pohjaa ei kakussa ole, ja se on myös gluteeniton. Voit helposti vähän muuttaa makua lisäämällä chilirouhetta taikinaan. Itse lisäsin hieman sahramia ja chilirouhetta, mutta toimii loistavasti ilmankin! ![]() Juustokakku-soufflé
Esilämmitä uuni 170-asteisesksi.
Sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa. ![]() ![]()
Vatkaa valkuaiset kevyeksi marengiksi, vaahdoksi, niin että kulhon voi kääntää
ympäri ja vaahto ei tipu pois. ![]() Vuoraa vuoka (halkaisija n.15 cm) ruokaöljyllä voidellulla leivinpaperilla. Toinen vaihtoehto on voidella itse vuoka kevyesti ruokaöljyllä. Pohjalle voit halutessasi leikata palan leivinpaperia. ![]()
Laita kakkuvuoka uunin kestävään vuokaa ja kaada kuumaa vettä vuokaan
niin että kakkuvuoan reuna peittyy noin kolmanneksen veden alle. ![]()
Ota kakku pois vuoasta ja anna jäähtyä täysin ennen tarjoilua. Huomaathan että kakkuvuoan täytyy olla vettä pitävä! ![]()
Erittäin hyvää ja helppo tehdä vaikka saattaa kuulostaa hankalalta. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, Joonatan leipoo, juustokakku, juustovanukas, japanilainen juustokakku-souffle, juustokohokas, juustokakkusouffle, juustokakkusuffle, juusto souffle, juusto sufle, gluteeniton, viljaton, tuorejuusto, valkosuklaa, helppo, yksinkertainen ⇢ Seuraavalla sivulla: Spelttisämpylät Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
JoonatanOlen kolmekymppinen vuonna 2007 leipuri-kondiittoriksi valmistunut mies. Viime vuosina leipominen kotioloissa on jäänyt satunnaisiin kertoihin, mutta nyt Leipojat.fi -toimituksen innoittamana on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja leipoa enemmän. Joonatan leipoo - Focaccia Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact