![]() Hiiteen tammikuun laihdutukset! Carmelitas-neliöt ovat tunnetumpia, mutta toimii loistavasti myös piiraana! Vuosi on hyvä aloittaa herkuttelemalla. Caramelitas-piirakka
Päällinen:
Kuumenna uuni 200 asteeseen. ![]() ![]() Mittaa kuivat ainekset kulhoon ja sekoita. Lisää huoneenlämpöinen voi ja nypi ainekset murumaiseksi. Ota 1,5 dl muruseosta syrjään. Lisää maito loppuun muruseokseen ja sekoita tasaiseksi. ![]() Laita taikina piirakkavuokaan ja painele tasaiseksi vuokaan. Pistele pohjaa haarukalla. Esipaista pohjaa noin 15 minuuttia. Rouhi suklaa pieneksi. ![]() Levitä karamellisoitu kondensoitua maito tasaisesti pohjan päälle. Ripottele suklaarouhe päälle. Viimeiseksi ripottele syrjään otettu muruseos piiraan pinnalle. Paista piirasta uunin keskiosassa 15 minuuttia. ![]() Anna jäähtyä hetki ennen nauttimista. Maistuu ihanalle lämpimänä tai kylmänä. ![]() Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, joonatan leipoo, caramelitas-piirakka, caramelitas, karamelli, kola, kinuski, kinuskipiirakka, caramelitaspiirakka, caramel, karamellipiirakka, piirakka, murupiirakka, muropohja ⇢ Seuraavalla sivulla: Myslileipä Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
JoonatanOlen kolmekymppinen vuonna 2007 leipuri-kondiittoriksi valmistunut mies. Viime vuosina leipominen kotioloissa on jäänyt satunnaisiin kertoihin, mutta nyt Leipojat.fi -toimituksen innoittamana on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja leipoa enemmän. Joonatan leipoo - Focaccia Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact