EtusivuReseptitKurssitOta yhteyttä

Hiiteen tammikuun laihdutukset! Carmelitas-neliöt ovat tunnetumpia, mutta toimii loistavasti myös piiraana! Vuosi on hyvä aloittaa herkuttelemalla.

Caramelitas-piirakka

  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 2,5 dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 tl ruokasooda
  • 150 g voita
  • 1 dl maitoa

Päällinen:

  • 1 purkki karamellisoitua kondensoitua maitoa (400 g)
  • 100 g tummaa suklaata

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Mittaa kuivat ainekset kulhoon ja sekoita. Lisää huoneenlämpöinen voi ja nypi ainekset murumaiseksi. Ota 1,5 dl muruseosta syrjään. Lisää maito loppuun muruseokseen ja sekoita tasaiseksi.

Laita taikina piirakkavuokaan ja painele tasaiseksi vuokaan. Pistele pohjaa haarukalla.

Esipaista pohjaa noin 15 minuuttia.

Rouhi suklaa pieneksi.

Levitä karamellisoitu kondensoitua maito tasaisesti pohjan päälle. Ripottele suklaarouhe päälle. Viimeiseksi ripottele syrjään otettu muruseos piiraan pinnalle.

Paista piirasta uunin keskiosassa 15 minuuttia.

Anna jäähtyä hetki ennen nauttimista. Maistuu ihanalle lämpimänä tai kylmänä.

Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, joonatan leipoo, caramelitas-piirakka, caramelitas, karamelli, kola, kinuski, kinuskipiirakka, caramelitaspiirakka, caramel, karamellipiirakka, piirakka, murupiirakka, muropohja

⇢ Seuraavalla sivulla: Kristallipullat
⇠ Edellisellä sivulla: Grahamkeksit


Ei arvosteluja vielä!



Sinun arvosanasi:



Jätä kommentti

Nimimerkki

Mikä numero on kolmen ja viiden välissä? Anna vastaus kirjaimilla.


Ei kommentteja vielä.


© 2014-2017 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact