07.01.2016 Granaattiomenaskonssit
Lämmitä uuni 225 asteeseen.
Sekoita kuivat aineet keskenään. Pilko kylmä voi ja nypi se kuivien aineksien joukkoon. ![]() ![]() ![]()
Taputtele taikina jauhotetulla pöydällä muutaman sentin paksuiseksi levyksi. ![]()
Siirrät skonssit uunipellille ja voitele palat munalla. ![]() Varoituksena että taikina on liian hyvää, joten sitä tulee napsittua lähes huomaamatta. Skonssit maistuvat myös erittäin hyvältä. Tästä taikinasta tulee koosta riippuen n. 15-20 kpl. Eli jos tekeekin tuplataikinan eivät skonssit varmasti ehdi homehtua. Avainsanat: leipojat, leivonta, leipoa, leivotaan, ohje, ohjeita, resepti, reseptejä, Joonatan leipoo, sämpylät, leipä, leipäset, biscuit, skonssit, granaattiomena, granaattiomenaskonssit, granaattiomenaleipäset, iltapäivätee ⇢ Seuraavalla sivulla: Sandra leipoo - Mustikka-banaanileipä Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
JoonatanOlen kolmekymppinen vuonna 2007 leipuri-kondiittoriksi valmistunut mies. Viime vuosina leipominen kotioloissa on jäänyt satunnaisiin kertoihin, mutta nyt Leipojat.fi -toimituksen innoittamana on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja leipoa enemmän. Joonatan leipoo - Focaccia Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact